En getaway med kæresten, familien eller vennerne og veninder falder altid i god jord – og hvilken bedre ide er der, en et golfophold omgivet i flotte naturrige omgivelser?

Sommetider har man brug for et afbræk fra hverdagen. Til tider kan det dog være svært at finde ud af hvor man bør tage hen, da mulighederne er endeløse. Med et golfophold sikrer du en anderledes og begivenhedsrig udflugt hvor der også er rig mulighed for afslapning.

Kærestetur

Har dig og kæresten brug for at kunne slappe af og bare nyde hinanden selskab, kan i kombinere jeres golfophold med en smagsoplevelse i højeste klasse. Efter en lang dag på banerne kan sulten godt melde sig, og derfor tilbyder Himmerland en lækker 2-retter middag i deres Brasserie. Her har i mulighed for at nyde et godt glas vin og en god bid mad, med udkig til de mange fantastiske golfbaner. Yderligere er det muligt at benytte sig af deres øvrige faciliteter hvor man her kan tilkøbe spaophold. I Himmerland spa finder du alt fra relax bassin, til sauna og massagebehandlinger. Dette er perfekt hvis i bare har brug for at nyde hinanden i rolige omgivelser mens i bliver forkælet fra top til tå.

Ven / veninde ophold

Med et golfophold på Himmerland er du garanteret en hyggelig og sjov weekend. Prøv kræfter med jeres indre golfegenskaber og nyd et par skønne dage på både Europa Tour banen og Old Course. Der er rig mulighed for at slå jer løs og nyde hinandens selskab på en anden måde end i dagligdagen. Har i brug for at hvile benene efter en hel dag på banen, er der også mulighed for at nyde et glas koldt vin. Ønsker i at udfordre hinanden undervejs og få det maksimale ud af turen, kan i kombinere jeres golfophold med golfundervisning af det dygtige team. Hermed kan i lære at få øvet nogle teknikker og hævet jeres niveau så i vender hjem som sande mestre.

Familietur

Et golfophold er også oplagt som en sjov familietur, hvor man virkelig kan få sat hinanden på prøve. Fold jer ud på to af de 18 hullers golfbaner og nyd den smukke udsigt. Uanset hvem du medbringer, er i garanteret en mindeværdig oplevelse.