Nu kommer sommerferien endelig nærmere. Måske har du allerede en idé om, hvad du skal lave i din ferie, men nogle gange kan det være svært at fylde dagene ud. Hvis ikke der er planlagt nogen rejse sydpå, så er der heldigvis masser du kan lave herhjemme. Her får du en guide til, hvad du kan bruge ferien på i Danmark, i både sol og regnvejr.

Kør ud i det fri på cykel

Når solen står højt på himlen og de lune sommerdage kommer til Danmark, så er det bare om at nyde det. En skøn måde at opleve den danske sommer på, er ved at køre ud i det fri på cykel. Hvis du ikke allerede har en cykel, eller trænger til at få en ny, så kan du finde et stort udvalg på cykelkram, herunder en ny herrecykel. Det er ikke lige meget, hvordan ens gamle herrecykel er, hvis man skal ud at cykle langt, og det kan være enormt frustrerende, hvis den kører dårligt.

Hos cykelkram.dk kan du finde din næste herrecykel, damecykel, børnecykel eller cykel til for eksempel mountain biking. Hvis du leder efter en herrecykel, som kan en masse, så klik ind på hjemmesiden og se det store udvalg. Måske du finder, den måske bedste herrecykel, som du nogensinde har haft?

Lej et sommerhus ved en kysterne

Ferien skal ofte bruges på afslapning også. Det er vigtigt, sådan at man er klar på dagligdagens udfordringer, når ferien er slut igen. Hvis ferien skal holdes i Danmark, så kan du for eksempel leje et sommerhus ved en af kysterne. Ikke nok med du kan slappe af ved sommerhuset, så har du muligheden for at tage på stranden, eller nyde naturområdet omkring.

Også her er det en rigtig god idé at tage en dame eller herrecykel med, sådan at man kan opleve området på en anderledes måde. Ved at tage cyklen rundt, kommer i måske til at opleve noget, som I ikke ville i en bil. I får desuden også rørt jer på ferien, hvilket jo kun er sundt.