Hvis man er på udkig efter en familiebil, så er det sædvanligvis nogle helt generelle ting man leder efter. Der skal være plads nok til alle i familien og der skal være tilstrækkeligt med plads omkring dem til at de ikke føler sig klemt eller lukket inde. Der skal være plads til bagage og varer til når man skal i sommerhus, eller er på storkøb i indkøbscentret. Og så gør det heller ikke noget, hvis brændstoføkonomien ikke stikker helt af.

Der er mange skønne ting at sige om Ford Focus, men en af dem er, at man altid kan trække vejret frit i kabinen, takket være den gode indretning og det ekstra høje loft. Der er ikke nogen tvivl om at mængden af luft, i en familiebil, er afgørende for om turen bliver behagelig for alle parter. Specielt på længere ture er det vigtigt at man ikke føler sig klemt. Der skal være plads og luft i en familiebil og her er Ford Focus et rigtig godt bud.

Sikkerhed er vigtigt

En familiebil skal være et trygt og sikkert sted for hele familien. Ford Focus har den nyeste teknologi inden for sikkerhed, så du er assisteret af bilen selv, når du kører. Ford Focus registrerer trafikanterne omkring dig, og hjælper dig, med at navigere imellem dem, så alle kommer sikkert frem og hjem igen. Her har ny teknologi virkelig vist sit værd.

Bagagerummet er virkelig smart i Ford Focus. Der er hele tre højdeindstillinger for gulvet i bagagerummet, så du kan skabe ekstra rum og få plads til det hele. Der er ikke noget værre end pladsmangel. Det har udviklerne af denne bil tydeligvis været klar over. Der er tænkt over tingene og hver eneste kvadratmillimeter er udnyttet, så oplevelsen af rummelighed bliver optimal.

Skøn bil at køre

Det er dejligt at køre bil. Og skønt at sætte sig ind i en helt ny, frisk bil, som man skal lære at kende. Ford Focus er villig og nem at lære at kende. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt I bliver fortrolige med hinanden.