Valentine er højtiden over alle højtider når det gælder forkælelse af sin bedre halvdel. Denne dag har igennem mange årtier været dagen, hvor det har været mere reglen end undtagelsen, at man har skulle købe gaver eller give oplevelser til sin kæreste. Denne tradition er blot blevet vildere med årene, hvor den efterhånden er en af de allermest omsættende dage på verdensplan. Jeg vil i nedenstående afsnit give dig 5 bud på gode valentinsdagsgaver, der altid er et sikkert hit og aldrig går af mode.

De fem bud er:

  • Blomster
  • Bamser
  • Smykker
  • Chokolade
  • Udflugt

Blomster

Den mest foretrukne gave blandt størstedelen af alle mænd er helt klart blomster. Og ikke blot almindelige blomster, dette skal selvfølgelig være roser og de skal selvfølgelig være røde, da dette er kærlighedens farve. Dette er nok den mest sikre gave som de altid bliver glade for, men den er samtidig også blevet lidt kedelig og normal for mange andre personer.

Bamser

Man kan også vælge at gå en mere utraditionel vej og give ens kæreste en eller flere bamser. Her bliver der produceret rigtig mange bamser med valentinsdag som fokusområde. Denne gave kan være rigtig god variation til blomsterne eller fungerer perfekt som et supplement. Disse bamser fås i mange forskellige størrelser, designs og ikke mindst med lydeffekter.

Smykker

Igen en af de mere normale gaveideer er selvfølgelig smykker. Dette er dagen, hvor man som mand er undskyldt for virkelig at forkæle sin kæreste med et godt smykke i stedet for flere mindre gode smykker. Her findes der et væld af forskellige smykker, der symboliserer kærlighed. Her min klare favorit et guld hjerte vedhæng i enten 8 eller 14 karat. Dette er et vedhæng hun med garanti bliver glad for og ligeledes kan holde i rigtig mange år frem.

Chokolade

Chokolade er selvfølgelig fortsat en sikker vinder, hvor man kan få utroligt meget forskellige chokolade med kærlighed i fokus. Min egen erfaring taler dog for, at dette fungerer bedst som en form for supplement og ikke som den primære gave, da denne kan virke fesen.

Udflugter

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig udflugter. Dette kan være alt fra rejser til kroophold og spaophold. Det vigtigste her er blot, at man giver en gave, hvor man tager et andet sted hen sammen. Bare det at tage et andet sted hen sammen og udforske nye miljøer gør det med det samme romantisk og vil derfor altid være en perfekt gaveide.